torsdag 12. april 2012

Boktema: Liker jeg bøker med gult omslag?

I dag utfordrer Annette oss til å dele våre favorittomslag på bøker som er gule. Men jeg liker jo ikke gult! Etter å ha sett gjennom bokhyllene mine, så ser jeg at jeg har EN bok med gult omslag, samme som også Annette har som en av sine favoritter.! Hmm - lurer på om jeg ubevisst går forbi alle de gule bøkene i butikkene ... ?

MEN, den gule boka jeg har, den synes jeg er vakker og innbydende. Jeg har nettopp lest Drageløperen av samme forfatter. Den boka likte jeg så godt, at jeg også snart kommer til å lese min gule favorittbok:

Tusen strålende soler av Khaled Hosseini:


Les hva bloggeren Marte skriver om boka.

JEG ØNSKER DEG EN FIN TORSDAG - VI SKAL PÅ BYTUR :)

16 kommentarer:

 1. Ja, dette omslaget er fint :) Boken er vond og fin på samme tid. Jeg har lest både denne og Drageløperen for noen år siden. Likte begge to veldig godt men det er ikke boker som frister til å leses mer enn en gang for min del. Blir helt følelsesmessig utladet etter å ha lest denne typen romaner.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, jeg er nok også slik at jeg blir utladet av slike bøker - ofte velger jeg å lese disse når jeg trenger en utblåsning ;))
   God helg!
   Pia

   Slett
 2. Enig i at dette er et fint cover. Og en fin, men samtidig vond, bok

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, må jo si at jeg grugleder meg litt til å lese den ...
   God helg!
   Pia

   Slett
 3. Jeg har ikke lest denne boken enda...den sitter og venter sammen med de andre bøkene jeg ikke har lest enda... men en vakker dag blir den plukket ut.... Vakkert cover er det uten tvil. ha en super dag Pia:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og mange vakre dager blir det å velge i :) Heldigvis!
   God helg!
   Pia

   Slett
 4. Ein dag skal eg lese denne boka. Veit ho står nedi kjellaren, så ein gong skal det bli. =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sier til deg som til Beathe: Og mange vakre dager blir det å velge i :) Heldigvis!
   God helg!
   Pia

   Slett
 5. Kjempefin gul bok du har valgt deg:)Var litt vanskelig å finne en gul bok som var fin. Hadde noen i hylla, men de var ikke så fine:) Har lest denne boken og jeg likte den veldig godt. Drageløperen er en av mine favoritter:)Ha en fin fin torsdag videre:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke bare skal de være gule, men også fine ... Jeg har hørt at man blir bedre mennesker av utordringer ;))
   God helg!
   Pia

   Slett
 6. Er ikke gult kult, da? ;) Nei, det er vel ikke fargen jeg omgir meg mest med, men det passet jo så fint i anledning påsken som har vært. Nydelig er i allefall både omslaget og selve boken du har valgt ut, der er vi helt enige :) Om du tar en titt på bloggen min igjen har jeg lagt til en link til bokomtalen jeg skrev om "En rekke avbrutte forsøk". Klem fra Anette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg synes ikke gult er særlig kult - beklager! Men boka gleder jeg meg til :)
   God helg!
   Pia

   Slett
  2. Jeg skal å lest bokomtalen din i løpet av helg :))
   Pia

   Slett
 7. He he, gule omslag var en utfordring for meg også! Coveret du valgte er veldig flott, og det er en virkelig sterk bok.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg får si til deg som jeg sa til Isabella: Ja, ikke bare skal de være gule, men også fine ... Jeg har hørt at man blir bedre mennesker av utfordringer ;)) Gleder meg i alle fall!
   God helg!
   Pia

   Slett
 8. En god bok som også jeg tok med på dette temaet :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU legger igjen en hilsen i bloggen min! Tusen takk!!! Og med ønske om en glitrende glad dag til deg :))