søndag 7. april 2013

Jubel i heimen - jeg deler gleden med dere!

Juhu! Nå har jeg mye å feire! Ikke bare har bloggen bikket 20.000 visninger, men lillebror i heimen fått barnehageplass akkurat der vi ville og han trengte! Så i helgen har gleden vært stor!

Så nå er det på sin plass med en aldri så liten give away! For å delta må dere kommentere i dette innlegget, samt dele et av mine innlegg du liker godt på facebook, twitter eller i egen blogg. For hver deling får du ett lodd. Dere som ikke har blogg kan også delta! Skriv hvor du deler slik at det er lett for meg å vite hvor mange lodd du skal ha.

Trekning skjer torsdag 11. april kl 21.00.

Dette kan du vinne:


10 kommentarer:

 1. Gratuelerer med barnehageplass og med jubileum på bloggen! Jeg er gjerne med på Give away, og deltar med dette innlegget + deling på FB. God søndag fra Åslaug

  SvarSlett
 2. Juhu! Eg vil òg vinna! Ikkje den i midten, men ein av dei to andre hadde vore kjempekjekt! Eg er med med dette innlegget og eit på FB. Stor søndagsklem frå Renate :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med jubileim.:) Jeg vil også gjerne delta. Ønsker å delta på den i midten av Karin Fossum. De to andre bøkene har jeg..så de må gjerne gå til noen andre.

  Deler innlegg på facebok.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og grattsi med barnehageplass. Skjønner du e glad..:)

   Slett
  2. Nå rota jeg meg helt bort fra Boken på vent..hehe.. Delte både på profilen min på faebok og faceboksiden min Artemisias verden.

   Slett
 4. Gratulerer med 20.000 visninger og med barnehageplass!
  Jeg vil gjerne være med :-)

  SvarSlett
 5. Grattis! Herlige med sånne stunder når alt går veien. ;-) Jeg må jo være med på dette. Har det en smule travelt for tida, så det blir dessverre ikke noen link i et blogginnlegg. Etter å ha levert den tredje oppgaven på mindre enn ei uke, blir ikke blogging prioritert i kveld... Men jeg har tweetret og lagt ut på facebook i hvert fall.
  Ha en fortsatt fin kveld, det som er igjen av den. ;-)

  SvarSlett
 6. Det blir spennande å sjå kva for ei bok eg kjem til å vinne! Du og du!

  SvarSlett
 7. Gratulerer!! Jeg deler på Facebook :-)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på at DU legger igjen en hilsen i bloggen min! Tusen takk!!! Og med ønske om en glitrende glad dag til deg :))