tirsdag 21. januar 2014

Boken på vent: Frode Eie Larsen

Hver tirsdag spør Beathe oss hvilke bøker vi har på vent. For et spørsmål: Det er jo tusenvis! Men for å være sikker på at dere (kanskje!) leser hele innlegget, velger jeg meg ut tre i dag.

Jeg er veldig glad i krim, nordisk krim. Og så er jeg en smule stolt over all de gode norsk krimbøkene som er skrevet og skrives! En av de norske forfatterne jeg enda ikke har lest, er Frode Eie Larsens bøker. Det tror jeg blir min påskekrim i år!  Er det ikke påske snart?

Frode Eie Larsen

Vil du lese hva andre venter på å lese? Stikk innom den fabelaktige bokhylla til Beathe, da vel! I dag har hun manges bokhyller på lån! God bok!

13 kommentarer:

 1. Gled deg til påske, Jordtårer var i alle fall veldig spennende :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje jeg må ta en tidlig påske i år, da? hehe :)

   Slett
 2. Har lest og likt Jordtårer, de andre har jeg liggende på vent men det spørs om jeg klarer å vente helt til påske! Fine bøker å ha på vent :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har hørt mye fint om bøkene, så jeg gleder meg :)

   Slett
 3. Jeg likte også Jordtårer. De to andre har jeg også fortsatt på vent.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg som trodde jeg var den eneste som ikke hadde oppdaget disse bøkene - godt jeg er ikke er alene om å ikke ha lest alle disse tr :)

   Slett
 4. Fine tips om bøker som venter. Har lyst til å lese noe fra denne forfatteren snart. Akkurat nå leser jeg det som tilfeldigvis faller meg inn, men har planer om å lege meg en liste når jeg er tilbake fra noen feirieuker i varmere trakter.

  SvarSlett
  Svar
  1. Lister er fint, men langt fra så viktig som å lese fra innfallsvinkelen! God tur til varmere strøk :)

   Slett
 5. Disse tre har jeg nettopp lest og du har noe å glede deg til :-) Frode Eie Larsen skriver krim fra Larvik og mannen min er fra Sandefjord så vi måtte jo få med oss disse :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er noe eget med å lese fra strøk en kjenner igjen! Fin dag til deg også :)

   Slett
 6. Så utrolig hyggelig, Pia, at du planlegger å lese bøkene mine før/til påske :) Håper du får noen hyggelige timer i selskap med Oskar, Jessica og Eddi - som er bøkenes hovedpersoner :)

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg fant ut at det var lenge til påske, så jeg tok turen til biblioteket, og fant ikke ei eineste bok! Så det er nok flere enn meg som vil i selskap med oskar & co :-)

   Slett
  2. Slikt er hyggelig og inspirerende og høre, Pia ;) Håper du får tak i bøkene før påske! :)

   Slett

Jeg setter stor pris på at DU legger igjen en hilsen i bloggen min! Tusen takk!!! Og med ønske om en glitrende glad dag til deg :))