onsdag 20. februar 2013

Mitt tematips: Skinnet bedrar




Bokbloggeir har startet med et nytt bokbloggtema: Mitt tematips. Denne onsdagsutfordringen går ut på å laste opp eller å lage et nytt innlegg som relaterer seg til ukens tema. På denne måten kan du på nytt få  fremhevet gode og gamle innlegg du har skrevet. For andre gang deltar jeg på denne i dag. 



Veldig innbydende og lekker forside!

Dagens tema er å skrive om en bok der forsiden gav et helt annet inntrykk enn innholdet. For meg var dette lett, og valget falt på boka I skyggen av store trær av Kristine Storli Henningsen. Jeg hørte om denne boka første gangen på bloggen til Beathe, der jeg også vant boka i en give away! Jeg falt pladask for bokas vanvittig nydelige cover og gledet meg skikkelig til å lese den! Etter å ha lest Beathes omtale av boken var det ikke vanskelig å ta fatt på boken. Jeg skal ikke si at boken var dårlig, den var bare ikke god nok. Eller som jeg skriver i omtalen min: Det blir rett og slett for mye av det gode! Jeg ble nok litt skuffet. Men det er likefullt ei bok jeg anbefaler om du trenger noe lett og lite tankekrevende!

Jeg anbefaler deg å lese både min og Beathes omtale, så kan du se hvor forskjellig det går an å oppfatte en bok. Heldigvis har vi alle forskjellig smak, og heldigvis finnes det bøker for alle der ute! Og om jeg skal være ærlig, så er jeg nesten litt skuffet for at jeg ikke likte boka bedre, for som sagt i omtalen min: Det er mye bra i boka også!

2 kommentarer:

  1. Jeg er av dem som syns boka er like god som omslaget, men som du sier; vi er forskjellige - og godt er det :)

    SvarSlett
    Svar
    1. SÅ bra :) Det er bra for forfatteren!

      Slett

Jeg setter stor pris på at DU legger igjen en hilsen i bloggen min! Tusen takk!!! Og med ønske om en glitrende glad dag til deg :))